Selülaz Enzimi 1 litre
2.297,10 TL
Κατηγορία
μάρκα
Έξυπνος Κωδικός
222.307.74
μεταφορά
2.251,16 TL
(% 2,00 έκπτωση εμβασμάτων)
* Με δόσεις που ξεκινούν από 2.297,10 TL!!
Enzimin Adı:
Selülaz Enzimi
Bileşen Listesi:
Bileşen Listesi:
Selüloz ve diğer beta-D-glukanlardaki (1,4)-beta-D-glukozidik bağları hidrolize eden selülaz
Enzimin Aktivitesi:
Enzimin Aktivitesi:
1200 selülaz IU/g
Net Miktar:
Net Miktar:
1 l
Çözünürlük:
Suda çözünür.
Gıda Katkı Maddesinin Fonksiyonel Sınıfı:
Çözünürlük:
Suda çözünür.
Gıda Katkı Maddesinin Fonksiyonel Sınıfı:
Enzimler
Fiziksel Yapısı:
Fiziksel Yapısı:
Sıvı
Lot No:
Geriye dönük izlenebilirlik açısından, tüm hammaddelerin ve ambalaj malzemelerinin lot numaraları kayıtları tutulmaktadır.
Ürünün lot numarası, ürün ambalajı üzerinde yer almaktadır.
Enzimin Elde Edildiği Kaynağın Adı:
Sodyum Benzoat ve Sükroz
Enzimin Eklenebileceği Gıdalar:
Enzimin Eklenebileceği Gıdalar:
Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde, Türk Gıda Kodeksi Gıda Enzimleri Yönetmeliği'nde ve dikey tebliğlerde yer alan düzenlemelere uygun olarak, izin verilen bitmiş ürünlerde, ilgili sınırlamalar dikkate alınarak kullanılır.
Yönetmelik ve tebliğlerde gerekli bilgiye ulaşılamadığında, ilgili ülkenin kanun düzenleyici kurumlarına danışılabilir.
Özel Depolama/Kullanım Koşulları:
Özel Depolama/Kullanım Koşulları:
Kuru ve serin yerde ağzı kapalı olarak saklayınız.
Gıda İşletmecisinin Ticari Ünvanı ve Adresi:
Smart Kimya Tic. ve Dan. Ltd. Şti.
Ege Sanayi Sitesi Balatçık Mah. 8901/3 Sok. No:3/3AO Çiğli/İzmir tesislerinde üretilmiştir.
Üretici İşletme Kayıt No:
Üretici İşletme Kayıt No:
TR-35-K-047442
Menşei:
Türkiye (Gıdanın ana bileşeninin menşei, son ürün menşeinden farklıdır.)
Kullanım Alanı/Satış Amacı:
Gıdada kullanım içindir.
Teknik Bilgiler:
Fiziksel Hal: Sıvı
Cas No:9012-54-8
EC No:232-734-4
Cas No:9012-54-8
EC No:232-734-4
Renk: Kehribar
Koku: Hafif fermantasyon kokusu
Parlama Noktası: > 100 °C
pH: Aktif enzimin stabil oldugu pH araligina ayarlanmistir-genellikle pH 4-9
Çözünürlük: Normal kullanımda ortaya çıkabilecek tüm konsantrasyon, sıcaklık ve pH seviyelerinde uygulama ile ilgili çözeltilerde kolayca çözünür.
Yoğunluk (g/ml): 1.2
Ürün Güvenlik Bilgileri
Zararlık İşaretleri (Piktogram): GHS08
Uyarı Kelimesi: Tehlike
Zararlılık İfadeleri:
H334 - Solunması halinde nefes alma zorlukları, astım nöbetleri veya alerjiye yol açabilir
Önlem İfadeleri:
P261:Tozunu/dumanını/gazını/sisini/buharını/spreyini solumaktan kaçının
P280: Koruyucu eldiven/koruyucu kıyafet ve göz/yüz koruyucu kullanın P284: Yetersiz havalandırma varsa solunum koruyucu giyin
P304 + P340 - SOLUNMASI HALİNDE: Kazazedeyi açık havaya çıkarıp nefes alması kolay bir pozisyonda dinlendiriniz
P342 + P311 - Solunumun etkilendiği görülürse: ULUSAL ZEHİR DANIŞMA MERKEZİNİN 114 NOLU TELEFONUNU veya doktoru/hekimi arayın
Kullanım Talimatı:
Türk Gıda Kodeksi Gıda Enzimleri Yönetmeliği'ne uygun olarak, üretilen veya üretimi planlanan bitmiş ürün ile ilgili dikey tebliğlerde yer alan; eklenebileceği gıdalar, kullanım koşulları, maksimum miktarlar ve kısıtlamalar dikkate alınarak kullanılmalıdır.
Türkiye dışındaki ülkelerde kullanım planlanıyorsa, ilgili ülkenin yasal mevzuatları göz önüne alınmalıdır.
Ürün performansı, üretim şartlarına, makine ve ekipmanların yapı ve performanslarına, mevsimsel değişkenlere ve diğer hammaddelere bağlı olarak farklılık gösterebilir.
En uygun kullanım miktarı belirlenmeden önce, Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde belirtilen kısıtlamalar mutlaka göz önünde bulundurularak, minimum miktarlarla denemeler yapılmalıdır.
| Ποσό | : | 1 λίτρο |
| Fiziksel Formu | : | Sıvı |
| Çözünürlük | : | Suda Çözünür |
| Kozmetik Kategorileri | : | Cilt Bakım, Saç Bakım |
| Kozmetik Ürün Tipi | : | Peeling |
Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!